Защо да изберем Надуваем SUP Падъл Борд?

20 октомври 2023
Защо да изберем Надуваем SUP Падъл Борд?

Падъл Борд SUP от

Имате ограничено пространство за съхранение, ако живеете в малка къща или апартамент, може да нямате достатъчно свободно място. Надуваемите SUP бордове са компактни, когато са в отдуто състояние и могат лесно да се съхраняват в малки пространства, като килер или багажника на автомобила. Благодарение на раницата предлагана в комплекта съхранявате в нея Надуваемия SUP падъл борд от SUP.bg и всички аксесоари - Алуминиево гребло; Допълнителна лопатка към Алуминиево гребло за каяк гребане; Двупосочна помпа за надуване с манометър; Седалка за каяк гребане; Модул финки с лесен монтаж – демонтаж; Защитно въже LEASH; Колан за пренасяне; Комплект за ремонт.

Aко пътувате с автомобил, влак, автобус или самолет, можете да пренесете надуваемия си борд и да се наслаждавате на безгрижно и приятно гребане на всяка една точка от Вашето пътуване. Надуваемия SUP падъл борд от SUP.bg е Вашият избор на подобен борд, когато пътувате компактно и на по-дълги разстояния. Вие ще пътувате с кола до морето, разгледайте и изберете едно от Нашите предложения на надуваеми SUP бордове.

Надуваемият SUP падъл борд от SUP.bg е подходящ за турове, разходки около брега на морето, но също така и за риболов и йога, понеже е по-податлив на натиск. Най голямото предимство на надуваемите SUP падъл бордове от SUP.bg е свързано с вариацията от финки - перки, които може да прикрепите отдолу. И трите финки могат да се сменят. При спокойни води и гладка повърхност на водата, моля монтирайте САМО централната голяма финка / перка. При леко бурно море и неспокойни води и желание за сърфиране по вълни или йога, моля монтирайте и двете странични допълнителни финки / перки.

Предимствата при надуваемия SUP падъл борд от SUP.bg са свързани с оптимизация на пространство и практичност. Изграден от съшит PVC материал, този вид падъл борд достига размерите си чрез помпа, която разпъва и така втвърдява PVC материала до степен на твърда дъска. С подсилки в краищата и грапава повърхност EVA PAD, която предпазва от хлъзгане надуваемия SUP падъл борд от SUP.bg се превръща в средство за различни активности във водата.

Като допълнение към Нашите модели SUP падълбордове предлагаме богато разнообразие от допълнителни аксесоари и резервни части на склад, както и гаранционна и извънгаранционна подръжка за всички предлагани модели SUP падълборд.


ПАДЪЛБОРДИНГЪТ нов прогресиращ воден спорт, тренировка за ума и всички мускули на тялото3 ноември 2023

• Падълбордингът е забавно занимание за Вас и семейството Ви, но и е полезен за здравето Ви. • Падълбордингът е една чудесна лятна тренировка за цялото Ви тяло.

прочети още
Как да гребем и плаваме с падълборд SUP26 октомври 2023

• Кратки видео уроци • Методика и Техника на гребане

прочети още
Какво е Stand Up Paddle (SUP) Падъл Борд?15 септември 2023

• Как да изберем правилния SUP Падъл Борд • Къде може да се практикува SUP Падъл Борд • Как да гребем със SUP Падъл Борд • Как да сърфираме по вълни със SUP Падъл Борд

прочети още
ПОЛЕЗНО за всеки31 юли 2023

• полезна информация за Вашия SUP падълборд • инфо графики с подробен PDF файл

прочети още