за нас SUP.bg

за нас SUP.bg

Stand Up Paddleboarding (стенд-ъп падълбординг) или накратко SUP е сравнително нов вид спорт, произхождащ от сърфинга, а за негова родина се сочи Хаваи. SUP е бързо развиващ се, динамичен, развлекателен воден спорт в световен мащаб, защото позволява редица вариации. С падълборд SUP хората могат активно да почиват или да практикуват спортове с различна интензивност.

 

Нaдyвaeмият ЅUР падълбopд e идeaлeн избop зa вoдни зaбaвлeния, гpeбaнe, каяк гребане, риболов, йога и сърфиране по вълните. Любителите на водните спортове и забавления могат с лекота да усвоят основни техники и да започнат да гребат, а в зависимост от възможностите си, физическо състояние, усвоени техники и предпочитания след това да се отдадат на различни активности във водата.

 

Вдъхновен от морето, спорта и незабравимите летни преживявания Ние от SUP.bg заедно с екипът на MAQUA създадохме своите първи модели надуваем падълбордове през 2019г. Множество тестове, проби и експерименти са нужни, за да се достигне до настоящите висококачествени модели на конкурентни цени, като постепенно брандът получава признание на европейско ниво и заема пазарен дял в България, Румъния и Европа. Екипът на MAQUA продължава да развива и подобрява предлаганите модели и се ангажира с нови разработки, за да удовлетвори любителите на водни спортове, активности и развлечения.

 

Като допълнение към Нашите модели SUP MAQUA предлагаме богато разнообразие от SUP падълборд AQUA MARINA доказал се световен бранд с прецизните си и качествени модели, както и допълнителни аксесоари и резервни части към тях на склад и гаранционна и извънгаранционна подръжка за всички предлагани модели SUP падълборд.

 

Харесваш водните забавления и летни приключения, обичаш спорта и водата и не пропускаш всяка възможност да съчетаеш нещата или просто ти харесва да релаксираш и да се насладиш на лятната почивка с цялото семейство?

 

Може би се замисляш да разнообразиш лятната почивка със SUP падълборд от SUP.bg?